Type Here to Get Search Results !

आबे मैया AABE MAIYA JAS GEET LYRICS - Kanchan Joshi

 आबे मैया 

AABE MAIYA JAS GEET LYRICS


  • गीत - आबे मैया
  • स्वर - कंचन जोशी, आर. जी. गोस्वामी
  • गीतकार - आर. जी गोस्वामी
  • संगीत - मनोज दीवान
  • प्रकार - छत्तीसगढ़ी जस गीत 
  • लेबल - मोर शब्द


मैं निर्धन मां तोर जोरा

करे हंव साल भर ले

तब जा के मैं जोत जंवारा

रखे हंव मोर घर में

मैं अज्ञानी मुरख माता 

का जानौ तोर भक्ति

नौ दिन ले तोर सेवा  करौ मां

देदे अतका शक्ति मां

देदे अतका शक्ति


स्थायी

मैया मैया मोर हे मैया मैया मोर

मैया मैया मोर हे मैया मैया मोर


तोरे जस गांव तुही ला मनाए हंव

तोरे जस गांव तुही ला मनाए हंव

माता तोर नाम के जोत जलाए हंव

माता तोर नाम के जंवारा बोवाए हंव


चारो खुटिया अंगना लिपाए हंव

चारो खुटिया अंगना लिपाए हंव

माता तोर नाम के जोत जलाए हंव

माता तोर नाम के जंवारा बोवाए हंव

मैया मैया मोर हे मैया मैया मोर


अंतरा 1

आमा पाना नींबू बाना लाए हंव मैं मां

दुवारी म चौक पुराए हंव मैं मां

टिकली फुंदरी चूरी सेन्दूर लाए हंव मैं मां

पूरा घर ला सुग्घर सजाए हंव मैं मां

लाली फुलवा तोर पसंद के लाए हंव

लाल चुनरी तोर पसंद के लाए हंव

माता तोरे नाम के जोत जलाए हंव

माता तोरे नाम के जंवारा बोवाए हंव

तोरे जस गांव तुही ला मनाए हंव


अंतरा 2

चाउर दुबी कांस के थारी लाए हंव मैं मां

दीया बारे आरती सजाए हंव मैं मां

लाई सुपारी नरियर जांवा लाए हंव मैं मां

तोला सुमर के करसा मढ़ाए हंव मैं मां

आबे मैया नेवता भेजाए हंव

आबे मैया अरजी लगाए हंव

माता तोरे नाम के जोत जलाए हंव

माता तोरे नाम के जंवारा बोवाए हंव

तोरे जस गांव....

 He Nirai Mata Wo Lyrics In Hindi And English 

  • Song Information
  • Song – Aabe Maiya
  • Singer – Kanchan Joshi, R G Goswami
  • Lyrics – R G Goswami
  • Music – Manoj Deewan
  • Genre – Cg Bhajan Lyrics
  • Jas Geet Lyrics
  • Label – Mor Shabd

 

Mai Nirdhan Maa Tor Jora

Kare Hav Sal Bhar Le

Tab Jaa Ke Mai Jot Jawara

Rakhe Hav Mor Ghar Me

Mai Aghyani Murakh Mata

Ka Janav Tor Bhakti

Nau Din Le Tor Seva Karav Maa

Dede Atka Shakti Maa

Dede Akta Shakti

 

Sthai

Maiya Maiya He Maiya Mor

Maiya Maiya He Maiya Mor

 

Tor Jas Gav Tuhi La Manaye Hav

Tor Jas Gav Tuhi La Manaye Hav

Mata Tor Naam Ke Jyot Jalaye  Hav

Mata Tor Naam Ke Jyot Jawara Bowaye Hav

 

Charo Khutiya Angana Lipaye Hav

Charo Khutiya Angana Lipaye Hav

Mata Tor Naam Ke Jawara Bowayehav

Maiya Maiya Mor He Maiya Maiaya Mor

 

Antara 1

Aama Pana Nimbu Bana Laye Hav Mai Maa

Duwari Ma Chauk Puraye  Hav Mai Maa

Tikli Fundari Churi Senur Laye Hav Mai Maa

Pura Ghar La Sugghar Sajaye Hav Mai Maa

Lali Fulwa Tor Pasand Kelaye Hav

Lal Chunri Tor Pasand Ke Laye Hav

Mata Tore Naam Ke Jot  Jalaye Hav

Mata Tore Naam Ke Jawara Bowaye  Hav

Tore Jas Gav Tuhi La Manaye Hav

 

Antara 2

Chau Dubi Kansa Ke Thari Laye Hav Mai Maa

Diya Bati Aarti Sajaye Hav Mai Maa

Lai Supari Nariyar Jawa Laye Hav Mai Maa

Tola Sumar Ke Karsa Madhaye Hav Mai Maa

Aabe Maiya Nevta Bhejaye Hav

Aabe Maiya Nevta Bhejaye Hav

Mata Tore Naam Ke  Jot Jalaye Hav

Mata Tore Naam Ke Jawara Bowaye Hav

Tore Jas Gav...

 


Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.