Monday, February 26, 2024

मया के भूख Maya Ke Bhukh CG Movie | Chale Aana Re Yar Lyrics

मया के भूख 

Maya Ke Bhukh CG Movie

Chale Aana Re Yar Lyrics

  • गीत - चले आना रे यार
  • स्वर - चाइना त्रिपाठी
  • गीतकार - लक्ष्मण देशमुख
  • म्यूजिक - प्रफुल्ल बेहरा
  • फिल्म - मया के भूख
  • लेबल - सुन्दरानी


Chale Aana Re Yaar  Lyrics In Hindi

स्थायी

चले आना रे यार

मांघ महिना म होही मड़ाई

हमर गांव म

चले आना रे यार

मांघ महिना म होही मड़ाई

हमर गांव म

चले आना रे यार


अंतरा 1

तोर बर धनी मैं आंखी के पुतरी बिछाए रईहूं रे

तोर दिए चिनहा ये चांदी के मुंदरी उजराए रईहूं रे

तोर बर धनी मैं आंखी के पुतरी बिछाए रईहूं रे

तोर दिए चिनहा ये चांदी के मुंदरी उजराए रईहूं रे

झन भूलाना रे यार

मांघ महिना म होही मड़ाई हमर गांव म

चले आना रे यार


अंतरा 2

आंखी के काजर अउ कलगी के लिखनी में लिखेंव पाती रे

मैं तोर कैना का जानव मया के ये आगु पाछु रे

पड़की आना रे आज

मांघ महिना म होही मड़ाई हमर गांव म

चले आना रे यार



अंतरा 3

सच्ची के आना अउ तैं झन भुलाना तोला मोर किरिया

उमर भर धरे हंव अपन हिरदय म तोर पिरिया

सच्ची के आना अउ तैं झन भुलाना तोला मोर किरिया

उमर भर धरे हंव अपन हिरदय म तोर पिरिया

मोर दीवाना रे यार

मांघ महिना म होही मड़ाई हमर गांव म

चले आना रे यार

चले आना रे यार


Chale Aana Re Yaar  Lyrics In English

 

Sthayi

Chale Aana Re Yaar

Mangh Mahima Ma Hohi Madhari

Hamar Gao Ma

Chale Aana Re Yaar

Mangh Mahima Ma Hohi Madhari

Hamar Gao Ma

Chale Aana Re Yaar

 

Antara 1

Tor Bar Dhani Mai Aankhi Ke Putri Bichhaye Raihu Re

Tor Bar Diye Chinha Ye Chandi Ke Mundri Ujraye Raihu Re

Jhan Bhulana Re Yaar

Mangh Mahima Ma Hohi Madhari

Hamar Gao Ma

Chale Aana Re Yaar

 

Antara 2

Aankhi Ke Kajar Au  Kalgi Ke Likhni Me Likhev Pati Re

Mai Tor Kaina Ka Janav Maya Ke Ye Aagu Pachhu Re

Padki  Aana Re Aaj

Mangh Mahima Ma Hohi Madhari

Hamar Gao Ma

Chale Aana Re Yaar

 

Antara 3

Sachhi Ke Aana Au Tai Jhan Bhulana Tola Mor Kiriya

Umar Bhar Dhare Hav Apan Hirday Ma Tor Piriya

Mor Deewana Re Yaar

Mangh Mahima Ma Hohi Madhari

Hamar Gao Ma

Chale Aana Re Yaar

Chale Aana Re Yaar